Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

"All I Ever Wanted" Kelly Clarkson

Είναι pop. Ενίοτε rock και soulful. Είναι φωνάρα. Είναι γεματούλα για τα δεδομένα της βιομηχανίας του θεάματος. Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας αλλά και η πιο πετυχημένη νικήτρια talent show παγκοσμίως. Ο φακός έχει θέματα μαζί της (εγώ θα το ονόμαζα φωτοαγένεια), ενώ κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να αποκτήσει προσωπικό στίγμα. Κι εκεί που φάνηκε ότι το βρήκε με το “Breakaway” του 2004, ήρθε το καλύτερο ίσως album της καριέρας της (“My December” – 2007) να το κατεδαφίσει εμπορικά. Και τι να κάνεις όταν έχεις έναν Clive Davis πάνω από το κεφάλι σου; Να το παίξεις diva και να ηχογραφείς ότι σου κατέβει; Jamais. “All I ever wanted” λέγεται η απάντηση της αμερικανίδας σε όσους πίστεψαν πως το πρόωρο τέλος έφτασε ακόμα πιο πρόωρα και ανεβαίνει στην κορυφή των single charts παγκοσμίως με το “My life would suck without you”. Παίρνει παραμάσχαλα τον Max Martin και τον Ryan Tedder των OneRepublic, γυρνάει πίσω στις ρίζες του female anthem “Since U been gone” και αποδεικνύει ότι δεν άγγιξε άδικα το status της pop star. Και για να τονώσει ακόμα περισσότερο την κυκλοφορία αυτή, ερμηνεύει και στίχους της Katy Perry – έτσι, για να ουρλιάξει ότι το comeback της είναι σημαντικό. Και όντως είναι. Όχι στην κλίμακα που το “All I ever wanted” μπορεί να φέρει επανάσταση, αλλά σε αυτή που το ακούς από την αρχή μέχρι το τέλος γιατί σου κολλάει στο αυτί. Όπως ακριβώς πρέπει να κάνει και κάθε pop δίσκος που σέβεται τον εαυτό του. Αυτό παθαίνεις με το ομώνυμο (ίσως το καλύτερο του album) αλλά και το “I do not hook up” δια χειρός Perry και KaraDioguardi (ότι και να γράψει γίνεται hit – δεν ξέρω πως τα καταφέρνει). Μπαλάντες που μπορούν να γίνουν the next “Because of you” δεν υπάρχουν, αλλά who cares? Τις έχουμε φάει με τη σέσουλα τόσα χρόνια, ας μείνουν και λίγο στο ράφι. Η Kelly Clarkson κάνει την υπέρβαση σε αυτό που λένε οι μουσικοί “Pop it up a little bit”. Και είναι λειτουργικό τελικά, κάτι ξέρω που σας λέω.
Σημειωση: Κανε κλικ στην φωτογραφια για να κατεβασεις το αλμπουμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντί απολογισμού…

Η αλήθεια είναι πως ασχοληθήκαμε με την μουσική έως και αποκλειστικά την χρονιά που πέρασε. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη με την περισσή πάντα, ασυνέπεια που μας διακρίνει. Δηλαδή όποτε μας κάτσει κάτι υπέροχο η απαίσιο –την ίδια ένταση συναισθημάτων προκαλούν άλλωστε. Έχουμε αφήσει ολίγον στην άκρη τα υπόλοιπα. Αν δεις την αρχή του μπλογκ, αφορούσε και φιλμς και εκθέσεις και φεστιβάλ. Αλλά ακόμα και ένα απλό μπλογκ θέλει την αφοσίωση και τον χρόνο του…την φροντίδα του εν τέλει.

Εύχομαι απλά αυτό τον χρόνο να είναι όλα πιο ήρεμα και εμείς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε συχνότερα και εντιμότερα.

attention...

Oι ιδιοκτήτες/διαχειριστές του blog (pharmartistic, Nikolas) δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε εκ των εξωτερικών συνδέσεων (links) που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του blog.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του παρόντος blog δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχόλιων (comments) που αναρτούν οι επισκέπτες του blog (είτε ανώνυμα είτε ψευδώνυμα είτε επώνυμα) στα posts (αναρτήσεις) του blog. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης / διαχειριστής του παρόντος blog διατηρεί πάντα το δικαίωμα να διαγράψει κατά την δική του κρίση και χωρίς προειδοποίηση ή/και αιτιολόγηση ή άλλου είδους πρότερη ή ύστερη ενημέρωση οποιοδήποτε σχόλιο επισκέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

Όλες οι ηχογραφήσεις σε μορφή αρχείων ήχου mp3 ή άλλων format που εμφανίζονται κατά καιρούς για download στο παρόν blog προσφέρονται για περιορισμένο διάστημα και αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς / πληροφοριακούς σκοπούς.

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτών των ηχογραφήσεων ανήκουν σε κάθε περίπτωση στους εκάστοτε καλλιτέχνες ή/και τις αντιστοιχες εταιρείες ή/και τους αντιπροσώπους αυτών.

Εαν είστε κάτοχος ή αντιπρόσωπος του κατόχου των πνευματικών δικαιώματων κάποιας εκ των ηχογραφήσεων και επιθυμείτε την απομάκρυνση της από το blog ειδοποιήστε μας και θα αφαιρεθεί άμεσα.

All mp3 files are hosted here for a limited amount of time and only for informational purposes. Please support the artists & bands, especially those on independent labels. If you own the rights of any recording appearing on this blog and want it removed, please let us know via e-mail and we will remove it immediately.